Desinfioiva pesuaine, 500ml

15,95 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Desinfioiva ja raikastava puhdistusaine

Ecodoon desinfioiva ja raikastava puhdistusaine “Summer in Provence” tuhoaa tehokkaasti bakteereja, mikrobeja, viruksia ja hometta jättäen miellyttävän raikkauden ja puhtauden puhdistettavalle pinnalle. Uusi tehokkaampi ja tiivistetty koostumus. Sopii myös poistamaan epämiellyttäviä hajuja esimerkiksi kylpyhuoneessa, asuntoautossa, varastotiloissa ja toimii hyvin vaikkapa roska-astioiden, altaiden sekä pyykinsäilytysastioiden raikastamiseen ja puhdistamiseen.

Tiivistetyn koostumuksen takia: laimenna ennen käyttöä pakkauksen ohjeen mukaan.

Ecodoo puhdistusaine sopii erinomaisesti kaikille vesipesun kestäville kodin pinnoille (lattiat, wc, kylpyhuone, keittiö) mutta esimerkiksi myös pyykinpesuaineen joukossa vaikkapa kestovaipoille. Ehdoton tuote, kun perheessä jyllää vaikkapa vatsatauti tai flunssa, sillä tällä tuotteella puhdistat myös ovenkahvat, hanat ja tasot. Tuote sopii myös tunkkaisen ja pahanhajuisen pyykin sekä viemäreiden raikastamiseen – vain pieni tippa tuotetta normaalin pesuaineen joukkoon ja tekstiilit ovat raikkaantuoksuisia.

Jättää raikkaan tuoksun kotiin – tuoksu peräisin aidoista luomulaatuisista eteerisistä öljyistä.

Keskeiset ominaisuudet:
* Biohajoava
* Vegaaninen
* Pakkauskoko 500 ml

PAKKAUS: Kierrätettävä muovipakkaus.

Varoitukset: Pidä poissa lasten ulottuvilta. Roiskeet silmistä huuhdeltava puhtaalla vedellä. Jos ainetta on nielty tulee hakeutua lääkärin hoitoon ja näytettävä tämä pullo.