Family suihkushampoo, appelsiini

14,45  / kpl

14,45 €/l

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Koko perheen suihkushampoo!

Douce Naturen Family suihkushampoo on pakattu jättikokoiseen litran pakkaukseen. Sopii koko perheelle!

Tämä kätevä yhdistelmätuote sopii koko perheelle niin vartalon kuin hiusten pesuun. E tarvitse erillistä suihkugeeliä ja shampoota. Tuote puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja jättää ne kauniin kiiltäviksi – täysin ilman silikoniyhdisteitä. Shampoo sisältää kosteuttavaa aloe vera uutetta sekä mustaherukanlehdistä uutetua kasvivettä, joka raikastaa ja suojaa ihoa. Tuotteessa on raikas appelsiinin tuoksu, joka ei kuitenkaa ole liian voimakas myöskään herkimmille käyttäjille.

Douce Nature Family suihkushampoo sopii loistavasti myös kaikenikäisten käyttäjien vartalonpesuun eikä tuote sisällä lainkaan sulfaatteja. Tuote on kookospohjainen ja täysin biohajoava. Se sopii siksi myös kesämökeille tai alueille, joissa ei ole kunnallista jätevedenkäsittelyä.

Tuote on kaksoissertifioitu: Ecocert-sertifikaatti sekä Cosmetique Bio -sertifikaatti takaavat, että tuote on valmistettu ekologisista ja luonnolle ystävällisistä raaka-aineista. Ei kirvele silmissä ja sopii siksi loistavasti koko perheen käyttöön. Tuotetta ei ole testattu eläinkokein ja se on täysin vegaaninen. Iholla ja vartalolla se puhdistaa niin ikään ihoa kuivattamatta ja jättää ihon raikkaan tuoksuiseksi. Tuoksu ei ole voimakas.

Douce Nature shampoot eivät sisällä sulfaatteja (SLS = sodium lautreth/layryl sulphate), PEG-yhdisteitä, EDTAa, parabeeneja, synteettisiä väriaineita tai hajusteita, synteettisiä säilöntäaineita, silikonia tai muita ylimääräisiä kemikaaleja.

Pakkaus on suunniteltu ekologiseksi, se ei sisällä pumppua: ostamalla pumpun erikseen ja vaihtamalla jatkossa vain pullon säästät muovia. Pumppu myynnissä erillisenä tuotteena.

KÄYTTÖ:Annostele käsille. Levitä kosteisiin hiuksiin ja vartalolle, pese ja huuhtele huolellisesti pois.

PAKKAUS:Pakattu 100 % kasviperäiseen sokeriruo’osta valmisteettuun biomuovipakkaukseen, jonka voi kierrättää. Pakkauksen valmistukseen ei ole käytetty maaöljyä. Voidaan kierrättää muovinkierrätykseen.