Fermentoitu Kärsimyskukka (Passion flora), 60 kaps

18,16  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 18,16 

Varastossa

Fermentoitu Kärsimyskukka (Passion flora), 60 kaps

18,16  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 18,16 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Luomulaatuinen Fermentoitu Kärsimyskukka sisältää tätä kauniin kukan mukaan nimettyä suosittua yrttiä. Kärsimyskukka tunnetaan myös nimellä passiflora, ja se sisältää voimakkaita flavonoideja kuten krysiinia.

Fermentointi on paras tapa aktivoida kärsimyskukan hyödylliset yhdisteet, sillä tämä valmistusmenetelmä synnyttää tehokkaasti elimistön hyödynnettävissä olevan mikroravinteiden synergian, samaan aikaan säilyttäen kasvin alkuperäisen energeettisen tarkoitusperän.

Kärsimyskukkaa on perinteisesti käytetty tukemaan unen saantia, lievittämään hermostuneisuutta sekä lisäämään levollisuuden tunnetta. Living Nutritionin Fermentoitu Kärsimyskukka on täydellinen yrtti tukemaan kehon tasapainoa ja harmoniaa stressaavina ajanjaksoina.

Living Nutritionin luomuyrttivalmisteet

Living Nutritionin fermentoidut luomuyrttivalmisteet on koostettu niin, että yrtit saavat kaiken tarvitsemansa voidakseen puhjeta täyteen kukoistukseensa. Kefiiri-kombucha-fermentoinnin avulla yrtti muuntuu erittäin bioaktiiviseen tilaan. Fermentoidut yrtit ovat eläviä ravintokomplekseja, hyvin ihmiskehon hyödynnettävissä ja täynnä aktiivisia, terveydelle hyödyllisiä yhdisteitä. Tämä elävä, aktivoitujen polyfenolien, mikroravinteiden, entsyymien, mikrobien ja peptidien synergisesti toimiva ”sinfonia” kohottaa Living Nutrition luomuyrttien elinvoiman uudelle tasolle!

• 100% luomukasveista fermentoitua ravintoa, ilman eristettyjä aineita, lisä- tai täyteaineita.
• Ovat esisulatettuja ja muodossa, jonka kehomme voi helposti hyödyntää.
• Sisältävät kohonneen määrän bioaktiivisia ravinteita kuten polyfenoleja, entsyymejä, peptidejä, bioflavonoideja ja muita ravinteita.
• Yrttien ainesosat ovat keskinäisessä tasapainossa ja toimivat synergiassa.
• Pakastekuivattu entsyymien ja mikrobien taltioimiseksi.
• Hellävarainen vatsalle.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.