Fermentoitu Lion’s Mane, luomu 60 kaps

26,21  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 26,21 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Perinteinen rohdos elinvoiman ja energian palauttamiseen

Lion’s Mane eli siiliorakas tunnetaan ”vuoristopapin” sienenä, ja sitä on perinteisesti käytetty tukemaan keskittymiskykyä ja ajattelutyötä. Lion’s Manen käyttäjät sanovat sillä olevan mielialaa kohottavia ja keskittymiskykyä parantavia vaikutuksia. Tutkimuksissa sen on todettu stimuloivan aivoperäistä hermokasvutekijää (BDNF). Se onkin täydellinen kumppani opiskelujen tai työn tueksi.

Siiliorakas on tässä valmisteessa fermentoitu, joka aktivoi sienelle ominaiset nootrooppiset tekijät, eli sienen sisältämät ”älyaineet”.

Miksi valita fermentoidut sienet?

Sienille omintakeista on joukko yhdisteitä, joilla on kyky tasapainottaa kehon eri
järjestelmiä. Valitettavasti monet näistä ravinteista imeytyvät huonosti ja tarvitsevat käsittelyä,jotta niistä saadaan bioaktiivisempia.

Kuumavesiuutos on perinteinen tapa tehdä sienen ravinteista helpommin sulavia, mutta tällä
menetelmällä ei saada talteen läheskään kaikkia tärkeitä ravintoaineita. Fermentointi muuntaa sienen tärkeimmät yhdisteet hyvin imeytyvään, bioaktiiviseen muotoon ja onnistuu samalla taltioimaan synergisesti vaikuttavat herkemmät ravintoaineet, jotka tuhoutuisivat uuttamalla. Samalla sienten betaglukaanien ja muiden hyödyllisten ravintoaineiden määrä kohoaa.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.