Heraproteiini-isolaatti, maustamaton 1kg

17,95 

Alhaisin30 päivän hinta 17,95 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

LAADUKAS GRASS-FED HERAPROTEIINI-ISOLAATTI

Laadukas heraproteiini-isolaatti, joka valmistetaan Keski-Euroopassa vapaasti niityllä laiduntavien lehmien maidosta. Heraproteiinin optimaalinen aminohappokoostumus sekä haaraketjuisten aminohappojen (BCAA) ja glutamiinihapon korkea pitoisuus auttavat edistämään lihasmassan kasvua sekä parantamaan lihasten palautumista. Lisäksi monikäyttöisen proteiinijauheen avulla päivittäistä proteiinin saantia on helppo täydentää.

HERAPROTEIININ KÄYTTÖ JA ANNOSTELU

1 dl (30 g) sisältää noin 21,6 grammaa proteiinia. Proteiinijauhe liukenee helposti nesteen sekaan ja se sopii sekoitettavaksi esimerkiksi veden (3 dl) tai smoothien joukkoon. Proteiinijauhetta voi käyttää myös ruoanlaitossa lisäämään esimerkiksi leivonnaisten proteiinipitoisuutta.

MITÄ PROTEIINIT OVAT JA MIHIN NIITÄ TARVITAAN?

Proteiinit eli valkuaisaineet ovat välttämättömiä kehon rakennus- ja suoja-aineita. Niitä tarvitaan mm. lihasten, luuston, jänteiden, ihon, hormonien ja entsyymien rakennuksessa, ja ne pitävät kylläisenä pitkään. Proteiinin saanti on tärkeää erityisesti fyysistä suorituskykyä kasvattavan harjoittelun sekä lihasmassan kasvun ja säilyttämisen tukena. Myös painoaan tarkkaileville sekä ikääntyvälle riittävästä proteiinien saannista on hyötyä. Monipuolinen, terveellinen ruokavalio auttaa turvaamaan riittävän proteiinin saannin, mutta joissain tapauksissa lisäproteiinin saannista on hyötyä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.
Heraproteiini-isolaatti, maustamaton 1kg

Varasto loppu