Hammasvälinpuhdistajat, 50kpl

4,50 

Varastossa

Hammasvälinpuhdistajat, 50kpl

4,50 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Tehokas hammaslankain

Tuplalankainen, mintun makuinen hammaslankain, joka nostaa tehokkaasti plakin hampaiden välistä. Hammasvälinpuhistajalla on todella helppo puhdistaa hampaan välit ja säännöllisesti käytettynä se ehkäisee ientulehduksia ja hampaiden reikiintymistä. Lainkainta on helppo käyttä jopa yhdellä kädellä ja se on hygieeninen. Humblen lankaimet on valmistettu pääasiassa maissitärkkelyksestä ja pakattu ympäristöystävällisesti paperipussiin.

Hammasharjalla saadaan puhdistettua hampaiden ulko- ja sisäpinnat sekä purupinta. Hammasharjan harjakset eivät yleensä mahdu hammasväleihin, koska hammasvälit ovat useimmilla hyvin ahtaat. Jos hammasvälejä ei puhdisteta, niihin kerääntyy ruokaa ja bakteereita, jotka altistavat sairauksille.

Ientulehduksen oireita ovat turvonneet ja punoittavat ikenet, pahanhajuinen hengitys sekä ienverenvuoto hampaita harjatessa ja hammasvälejä puhdistaessa. Jos bakteeripeitettä ei puhdisteta pois, hampaiden pinnoille alkaa muodostua hammaskiveä ja hampaat voivat reikiintyä. Päivittäisellä hammaslangan tai lankaimen käytöllä voidaan pysäyttää myös hammasvälien alkavien reikien kehitys. Alkava reikä eli kiillekaries on hampaan kiilteen vaurio, joka ei ole edennyt vielä hammasluuhun asti. Hoitamattomana ientulehdus lisää riskiä parodontiitille.

Hammasvälipuhdistajaa käytettäessä verenvuotoa ikenistä ei kannata pelästyä, vaan hellävaraista puhdistusta on jatkettava ienverenvuodosta huolimatta. Ientulehduksen paranemisen edellytyksenä on päivittäinen hampaiden ja hammasvälien puhdistus.Mikäli ientulehdus ei parane säännöllisestä puhdistuksesta huolimatta, voi olla tarpeen käydä hammaslääkärin vastaanotolla tarkastamassa ikenien terveys.

Tee hampaidenvälien puhdistamisesta rutiini. Ensin voit puhdistaa kerran viikossa ja kun siitä on tullut rutiini lisää käyttökertoja. Monet huomaavat, että puhtaisiin hammasväleihin tottuu ja hammasvälien puhdistamisesta tulee yhtä luontevaa kuin hampaiden harjauksesta.

Hammasvälienpuhdistajat sopii erityisen hyvin henkilöille, joilla on voimakas oksennusrefleksi, vaikeutunut käsien toimintakyky tai joiden on vaikea avata suuta. Hammaslankain sopii myös erityisen hyvin lapsille.

Sertifikaatit:

Vegaani,  Cruelty Free, FDA registered