Ilmanraikastin, Meadow’s Wind, 335ml

7,80 

Alhaisin30 päivän hinta 7,80 

Varastossa

Ilmanraikastin, Meadow’s Wind, 335ml

7,80 

Alhaisin30 päivän hinta 7,80 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Tehokas ilmanraikastin jokaiseen kodin tilaan

Ecodoo ilmanraikastin soveltuu käytettäväksi kaikissa kodin tiloissa: WC:ssä, kylpyhuoneessa, eteisessä tai vaikkapa vastaanottotiloissa. Täydellinen valinta myös lemmikkieläinperheeseen. Se neutraloi tehokkaasti epämiellyttäviä hajuja ja poistaa ilmasta tunkkaisuutta. Tuote on valmistettu ympäristöystävällisistä ainesosista niin, että tuote on turvallinen käyttää missä tahansa tiloissa.

Ecodoon ilmanraikastin ei sisällä butaania tai propaania, eikä tuote jätä jälkeensä mitään hengitysilmalle haitallisia kemikaaleja. Suihkepakkaus on otsonikerrokselle turvallinen. Ennen kaikkea: itse ilmanraikastinseos on valmistettu ilman synteettisiä hajusteita ja tuoksu on saatu aikaan vain luontaisin kasviperäisin ainesosin, jotka ovat peräisin aidoista eteerisistä öljyistä. Tästä tuotteesta ei löydy muitakaan perinteisistä tuotteista löydettyjä voimakkaita kemikaaleja, kuten esimerkiksi formaldehydiä, terpeenejä, petrokemian ainesosia, ftalaatteja tai 1 4-diklooribentseeniä.

Huomaa reilu pakkauskoko 335 ml – monen perinteisen ilmanraikastimen tilavuus on paljon pienempi. Täytekaasu vie pakkauksesta perinteisissä tuotteissa paljon tilaa. Ecodoon pakkaus on suunniteltu uudella teknologialla, jotta itse ilmanraikastinseosta sopii pakkaukseen mahdollisimman paljon. Näin tuote kestää käytössä huomattavasti perinteistä ilmanraikastinta pidempään ja jättää jälkeensä vähemmän jätettä ja haitallisia aineita. Tyhjä pakkaus on täysin kierrätettävissä metallijätteen.

Tuotteen tuoksu on peräisin sekoituksesta aitoja eteerisiä öljyjä. Tuoksuversio Niittytuuli eli Meadow’s Wind on kepeän puhdistava ja aromikas sekoitus sitrusta, eukalyptusta sekä sitruunaruohoa. Kerrassaan kirpeän raikas ja miellyttävä tuoksu.

Ecodoo lahjoittaa 1 % tuotteen liikevaihdosta 1 % For The Planet -järjestön ympäristöhankkeisiin.

Keskeiset ominaisuudet:
* Vegaaninen
* Ei sisällä raskaita kemikaaleja tai synteettisiä hajusteita
* Pakkauskoko 335 ml

PAKKAUS: Kierrätettävä metallipakkaus.