Kirpsakat inka-marjat ihastuttavat maullaan
Kuivatut, kirpeät inka-marjat eli ananaskirsikat tulevat Etelä-Amerikasta, suoraan Andien vuoristolta, jossa ne saavat kasvaa ihanteellisissa oloissa ja puhtaan raikkaassa ilmastossa. Herkullisen makunsa lisäksi inka-marjat ovat hyvä proteiinin lähde ja ne sisältävät runsaasti kehollemme tärkeitä ravinteita kuten A- ja C-vitamiinia sekä rautaa.
Inka-marjat sopivat naposteltavaksi sellaisenaan tai käytettäväksi puurojen ja jogurttien seassa, smoothieissa, leivonnassa, osana myslisekoituksia, salaateissa ja raakasuklaan joukossa.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
tiia.koski (varmistettu kirjoittaja) –
Kirpeän makoisia marjoja. Meheviä, vaikka ovatkin kuivattuja.