Inka-marja, luomu, raaka, 500 g

12,50 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 12,50 

25 €/kg

Varastossa

Inka-marja, luomu, raaka, 500 g

12,50 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 12,50 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Kuivatut, kirpsakat inka-marjat!

Kuivatut, rusinamaiset inka-marjat eli ananaskirsikat tulevat Etelä-Amerikasta, suoraan Andien vuoristoilta naposteltavaksi.

Inka-marjojen maku on makea ja sitrusmaisen kirpeä, kuten passionhedelmä. Ehkä juuri tämän vuoksi etenkin lapset rakastuvat usein niihin. Syö ananaskirsikoita sellaisenaan, tai lisää smoothien, salaatin tai suklaan joukkoon. Suositeltu annostus on kourallinen tai enemmän päivässä.

Inka-marjat eivät sisällä lisäaineita eivätkä muitakaan keinotekoisia ainesosia. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä.

Meidän kumppanimme Perussa, tarkemmin Cajamarcassa on rakentanut keräilyaseman inka-marjoille vuorille, jonne viljelijät tuovat sadon ja saavat reilun korvauksen viikottain (2,5 kertaa enemmän mitä he saisivat paikallisilta markkinoilta). Perhe pysyy ympäri vuoden kasassa, eikä isän tarvitse lähteä etsimään kesällä töitä rannikolta. Reilun korvauksen myötä myös yhteisö kasvaa jatkuvasti. Lapset pääsevät kouluun ja tietoisuus sekä osaaminen luomuviljelystä kehittyy säännöllisen koulutuksen myötä, jota kumppanimme tarjoaa.

Aiemmin viljelijät matkustivat useita päiviä Callaoon myymään inka-marjoja, jolloin niiden tuoreus kärsi ja isät joutuivat olemaan pitkiä aikoja poissa kotoa. Keräilyaseman myötä perhe pysyy kasassa ja voit maistaa meidän inka-marjojen tuoreuden, kun ne kuivataan heti keräilyn jälkeen.

Kuivaaminen vuorilla on myös huomattavasti ekologisempaa ja tehokkaampaa, kun alangoilla.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.