Jojobaöljy, 100ml

22,50 

Varastossa

Jojobaöljy, 100ml

22,50 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Hyvin imeytyvä & ihoa tasapainoittava

Jojobaöljyä saadaan jojobakasvin (simmondsia chinesis) siemenestä, ja se on nimestään huolimatta vahaa, joka on huoneenlämmössä nestemäisessä olomuodossa. Jojoba sisältää E- ja B-vitamiinia ja runsaasti mineraaleja, kuten kuparia, sinkkiä, seleeniä, jodia ja kromia. Öljy ravitsee ihoa ja suojaa ulkoisilta haittatekijöiltä.

Jojobaöljy on ihon oman rasvan kaltainen, imeytyy hyvin jättämättä tahmaista pintaa ja tasapainottaa ihon omaa talintuotantoa. Se sopii erinomaisesti tasapainottamaan etenkin rasvaista ja sekaihoa, sillä se hillitsee ihon kiiltelyä, eikä tuki ihoa. Monipuolinen jojobaöljy on hyvä kosteuttaja myös herkälle iholle, se auttaa häivyttämään hienoja kuivuudesta johtuvia juonteita ja ryppyjä. Jojobaöljyä voi käyttää päivittäin seerumin kaltaisesti, kasvovoiteen sijaan tai siihen sekoitettuna. Jojobaöljyssä on runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ikääntymistä aiheuttavilta tekijöiltä. Pienimolekyylinen öljy imeytyy parhaiten hieman kostealle iholle levitettynä.

Pörröiset ja hauraat hiukset rakastavat jojobaa! Sitä käytetään monissa hiustenhoitotuotteissa kosteuttavien ja hoitavien ominaisuuksiensa ansiosta. Jojobaöljy tekee hiuksista pehmeät, kiiltävät ja helposti hallittavat. Siitä voi olla apua myös hiuspohjan hilseilyyn, kun sitä hierotaan hiuspohjaan shampoopesun yhteydessä.

Nurmen luonnonmukaiset tuotteet valmistetaan käsin Virossa. Tuotteiden raaka-aineena käytetään ainoastaan kasviperäisiä öljyjä ja rasvoja, kuten oliivi- ja auringonkukkaöljyä sekä kookosvoita. Nurmen käyttämä palmuöljy on aina eettisesti tuotettua, eivätkä tuotteet sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja.

Sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen rasvaiselle ja sekaiholle

Vegaaninen. Ei testattu eläimillä. Biohajoava.