Itämainen juustokumina maustaa kanat, kasvikset ja padat
Juustokumina eli jeera tai roomankumina on itämainen mauste, joka sopii hyvin kaikenlaisiin kasvis- ja liharuokiin. Se on oleellinen osa aasialaista sekä meksikolaista keittiötä, ja usein esimerkiksi falafelit sekä chili con carne kaipaavat onnistuakseen juustokuminan aromia. Juustokumina on myös tärkeässä osassa intialaisessa keittiössä käytetyssä garam masala -maustesekoksessa ja currymaustesekoituksissa. Juustokuminan maku on mausteinen, lämmin ja täyteläinen, ja sitä on helppo käyttää niin padoissa, kastikkeissa kuin marinadeissakin.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.