Luomulaatuinen kaakaomassa
Raakakaakaomassamme on korkealaatuista kylmäprosessoitua Criollo-lajikkeen kaakaota, joka sisältää mm. kalsiumia ja runsaasti magnesiumia, rautaa sekä sinkkiä.
Foodinin kaakaotuotteet tulevat Cuzcosta, Machu Picchun vuoren tuntumasta, jossa sitä viljelee tuhannet pienet perheviljelijät. Viljelijöillä on pitkät perinteet kaakaon viljelyssä useamman sukupolven ajalta, joten jotkut kaakaopuut ovat jopa 80-100 vuotta vanhoja, alkuperäislajikkeen kaakaota, 100% criolloa.
Valmistamme kaakaomassamme itse hellävaraisesti perinteisellä Stone Ground -menetelmällä, joka pitää huolen että kaikki raakakaakaon arvokkaat ravinteet säilyvät tallella ja takaa suussasulavan pehmeän koostumuksen.
Käytä raakakaakaomassaa palasina, rouheena tai sulatettuna jälkiruoissa ja smoothieissa tai valmista siitä itse herkullista raakasuklaata.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Kai H. (varmistettu kirjoittaja) –
Nämä ‘pelletit’ on ihan näppärän kokoisia, parempia kuin aiemmat kaakaomassalohkareet.
Mika V. (varmistettu kirjoittaja) –
Vaikka matsku tulikin neljässä eri pussissa ei se makuun, koostumukseen tai muihin ominaisuuksiin vaikuttanut!
Tuosta satsista (ostin myös isomman erän kaakaovoita ja -jauhetta) tehdään lasten kanssa monet konvehdit, kakut, kaakaot ja mitähän vielä.
On se massa aivan herkullista sellaisenaankin; ja jos vähän makeutta kaipaa, voi lohkaisemansa palan kastaa vaikkapa suklaa- tai marjahunajaan…