Kalkinpoistosuihke, kylpyhuoneenpuhdistaja 500ml

7,95  / kpl

Varastossa

Kalkinpoistosuihke, kylpyhuoneenpuhdistaja 500ml

7,95  / kpl

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Tehokas & luonnollinen kalkinpoistaja

Ecodoo kylpyhuoneiden ja WC-tilojen puhdistussuihkeella poistat pinttyneetkin kalkkijäämät kylpyhuoneesta tai keittiöstä. Tuote poistaa kalkin ilman voimakkaita kemikaaleja WC-altaasta, käsienpesualtaista ja tiskialtaista, seiniltä ja kaakeleilta, suihkuseinistä, hanoista ynnä muilta happamaa pesuainetta kestäviltä pinnoilta. Tuote sopii myös teräs-, kromi- ja emalipinnoille ja sitä voi käyttää myös kattiloiden keittoastioiden, kodinkoneiden ym. kalkinpoistoon ulkoisesti tai esimerkiksi astian- ja pyykinpesukoneiden sisäpintojen puhdistukseen, jolloin yhdellä ja samalla tuotteella pyyhit niin tiivisteet, kannet, luukut kuin propellit ja astiakoritkin.

Kalkinpoistoteho perustuu täysin luonnollisten happojen, maito- ja sitruunahapon, yhteisvaikutukseen. Tuote jättää raikkaan sitruksen tuoksun. Tuoksu peräisin aidoista eteerisistä öljyistä.

Tuotteessa on riittoisa, tiivistetty koostumus, joten yksi pakkaus kestää käytössä jopa vuosia. Tuotteen kaikki vaikuttavat aineet ovat ympäristöystävällisiä ja osoituksena tästä Ecodoo kalkinpoistoaine onkin saanut Ecocert-sertifikaatin. Myös pakkaus on valmistettu kierrätetävästä materiaalista. Lue lisää sivun alareunan Ecodoo-lupauksesta.

Vegaaninen tuote (maitohappo on kasviperäinen). Valmistaja ohjaa tuotteen liikevaihdosta yhden prosentin 1 % For the Planet -järjestölle ympäristöhankkeisiin.

Keskeiset ominaisuudet:
* Ecocert-sertifioitu aito ekopesuaine
* Tiivistetty koostumus
* Vegaaninen
* Pakkauskoko 500 ml

ECODOO-LUPAUS

Ecodoo tekee töitä ihmisten ja ympäristön eteen. Tuotantoprosessit ovat ympäristöystävällisiä. Tuotteiden koostumus on tiivistetty ja mahdollisimman riittoisa, ja siten ympäristölle ystävällinen. Kaikki ainesosat ovat peräisin luonnosta.

Tuotteissa ei käytetä:
-optisia kirkasteita
-keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita
-petrokemian ainesosia
-mineraaliöljyä tai silikoneja
-synteettisiä emulgointiaineita (PEG-yhdisteet)
-raaka-aineita muuntogeenisistä kasveista (GMO-vapaa)
-ammoniakkia, voimakkaasti emäksisiä ainesosia tai voimakkaita happoja
-fosfaatteja tai fosfonaatteja
-klooria tai kloorijohdannaisia
-eläinkokeita tuotekehityksessä yrityksen tai kolmansien osapuolien toimesta
-biohajoamattomia ainesosia

PAKKAUS: Kierrätettävä muovipakkaus.