Kasvonaamiojauhe, kaura-tyrni

18,50 

118,59 €/l

Varasto loppu

Arvioitu toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Luonnollinen kasvonaamiojauhe

Fiini Naturallyn kasvonaamio rasvoittuvalle iholle, joka puhdistaa ihon tehokkaasti ja auttaa ihoa uusiutumaan.

Kasvonaamiojauhe sisältää pelkästään puhtaita raaka-aineita luonnosta.

Kotimainen kaura kosteuttaa sekä pehmentää ihoa vähentäen tulehdusta ja punoitusta. Luonnolliset antioksidantit, E-vitamiini, rasvahapot, aminohapot sekä betaglukaani antavat kauralle uusiutumista edistäviä, puhdistavia, kosteuttavia, suojaavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Nämä kauran ominaisuudet vaikuttavat stimuloiden ihon aineenvaihduntaa ja lisäten elastaanin ja kollageenin tuotantoa.

Vihreä savi puhdistaa ihosta tehokkaasti epäpuhtaudet samalla korjaten vaurioita. Parantaa ihon tulehduksia ja vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa.

Tyrnirouhe on kotimainen ja valmistettu kylmäkuivatusmenetelmällä, jolloin marjan vitamiinit ja ravinteet eivät katoa ja rouheessa on mukana myös arvokkaat pienet siemenet, joissa tyrnin tehokas öljy on. Tyrni ravitsee, pehmentää, uudistaa ihosoluja sekä alentaa tulehduksia.

Jauhenaamio on pakattu kierrätettävään lasipurkkiin, koko 156ml.

Käytä: Sekoita 2 teelusikallista naamiojauhetta ja yksi teelusikallinen vettä tai esim. maustamatonta jogurttia. Sekoita tasaiseksi tahnaksi ja levitä kasvoille joko sormin tai siveltimellä. Anna vaikuttaa noin 10-15 minuuttia ja huuhtele lämpimällä vedellä.

Vinkki! Lisäämällä öljyseerumia pari tippaa, saat superpehmeän lopputuloksen kasvoille.

Tuotteen säännöllinen käyttö tuo paremmin esiin vaikutukset iholla.