Kombucha-saippua, hamppu, 100g

9,50 

Varastossa

Kombucha-saippua, hamppu, 100g

9,50 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Hoitava hamppu-kombuchasaippua

Kombucha-saippuan salaisuus on The Good Guys kombuchan valmistuksessa käytetyt scobyt, jotka yhteistyössä Flow Cosmeticsin kanssa saavat uuden elämän saippuan muodossa. Tämä on osa kiertotalous- ja zero waste -missiota. The Good Guys pyrkii jatkuvasti löytämään uusia tapoja jatkokäyttää meiltä syntyvää ylijäämämateriaalia sekä raaka-ainetta.

Laadukas luomusaippua on valmistettu kylmämenetelmällä sheavoista, kookos- ja seesamiöljyistä, eteerisistä öljyistä sekä fermentoidusta scoby-kasvustosta.

Hamppusaippua on normaalille, herkälle ja kuivalle iholle sopiva. Saippuassa on suomalaista hamppuöljyä, joka on pullollaan omega-3, -6 ja -9-rasvahappoja, jotka ovat ihoa hoitavia, auttavat ihoa pysymään hyvässä kunnossa ja ehkäisevät ihon kuivumista. Tässä saippuassa tuo hamppuöljy on osana saippuan rasvapohjaa yhdessä kookoksen ja sheavoin kanssa. Lisäksi hamppusaippuassa on rasulsavea (Moroccan lava clay), joka on vaaleanharmaa, mieto luonnonsavi, jota käytetään monissa ihon- ja hiustenhoitotuotteissa. Savi on puhdistavaa, se imee itseensä epäpuhtauksia mutta on samalla todella hellävarainen, ei kuivata ihoa. Rasulsavea käytetään mm. herkän ihon kasvonaamioissa sekä luonnollisena syväpuhdistajana hiustuotteissa. Rasul (tai Rhassoul) on erittäin mineraalipitoinen. Kosteuttavana öljynä saippuassa on seesamiöljy. Saippua sisältää raikastavia, erilaisia iho-ongelmia (mm. hilseily, kutina) tasapainottavia luomuja eteerisiä öljyjä (sypressi, piparminttu, seetri, salvia ja sitruunaruoho).