Marjaisa vadelmakombucha
Maitohappobakteerien nauttiminen ei ole ikinä maistunut näin hyvältä! Kombucha on perinteinen, vihreästä teestä hapattamalla valmistettu juoma, joka sisältää maitohappobakteereja.
Kombucha perustuu neljään raaka-aineeseen: suodatettuun veteen, vihreään teehen, sokeriin ja elävään Kombucha-viljelmään. Kaikki lähtee mahdollisimman puhtaasta vedestä, jonka puhdistamismenetelmä käänteisosmoosi saa vedestä lähes yhtä puhdasta kuin se olisi tislattu, jolloin teen ravinteet ja aromit imeytyvät veteen ainutlaatuisella tavalla. Kombuchan teepohjana käytetään luomulaatuista Senchaa, joka on yksi klassisimpia japanilaisia vihreäteelajikkeita täyteläisellä makumaailmalla.
Fermentointi toteutetaan tarkasti 26-28 asteessa nykyaikaisissa terästankeissa mahdollisimman korkealaatuisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Aikaa ja rakkautta yhden pullollisen valmistamiseen käytetään noin neljä viikkoa. Herkullisen pirskahteleva Kombucha sopii erinomaisesti mihin tilanteeseen tahansa: ruokajuomaksi, janojuomaksi tai juhlajuomaksi. Erittäin helppo ja luonteva keino korvata perinteiset virvoitus- ja energiajuomat! Kokeile Kombuchaa myös aamulla tyhjään vatsaan tai ennen ruokailua, ja tarkkaile vaikutusta ruoansulatukseen tai aterian jälkeiseen olotilaan.
Daniel D (varmistettu kirjoittaja) –
tasty and supporting the digesting
Minna H (varmistettu kirjoittaja) –
Pirteän makuinen vadelma kombucha
lassi.aa.makinen –
Oikein piristävän makuinen terveellinen herkkujuoma
Elina Billhardt (varmistettu kirjoittaja) –
Todella hyvän makuista