Karamellimainen kookosnektari
Kookoksenkukintonektari sisältää runsaasti mineraaleja ja muita ravintoaineita, jotka on valkaistusta sokerista poistettu. Kookosnektarilla on myös alhainen glykeeminen indeksi eli se ei nosta verensokeria radikaalisti. Kookosnektaria on kehuttu maailman ekologisimmaksi makeuttajaksi.
Käytä kookosnektaria missä tahansa ruoanlaitossa ja leivonnassa, kun haluat luonnonmukaisempaa ja ravinteikasta makeutusta. Kookosnektari antaa ruokiin makeuden lisäksi hienostuneen aromaattisen lisän.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Ella I (varmistettu kirjoittaja) –
Mainio tuote maultaan, mutta en suositttele lainkaan, mikäli et käytä parin päivän sisällä koko neljää kiloa. Ostin tämän, koska massiivinen raakakakkukokkailuprokkis. Käytin kerran muutaman desin todella hygieenisesti. Viikon päästä avaamisesta olin tekemässä isoa määrää kakkuja ja nektari oli täysin homeessa. Harmitti todella paljon, koska 50 euroa täysin hukkaan ja S-marketista kallista nektaria tilalle.
Seppo P. (varmistettu kirjoittaja) –
Sopii erinomaisesti pakurijuoman kanssa.
Ihan parasta makeuttajaa….
Jani S. (varmistettu kirjoittaja) –
Itselleni paahdettu kaakao toimii paremmin kuin raakakaakao. Tämä kaakao on hyvänmakuista ja aromikasta. Jos jotain parannettavaa, niin olisi hyvä saada vastaavaa tuotetta Criollosta tai Arriba Nacionalesta. Tuoteselosteessa ei ole mainintaa lajikkeesta eikä paahtoasteesta. Muuten kyllä laadukkaan tuntuista kaakaota.
Sami (varmistettu kirjoittaja) –
Tätä käytän kuumiin juomiin kun raakakaakaon andioksidantit eivät niissä hyödyttäisi. Hyvvee!