Herkullinen luomukvinoa
Kvinoa on pinaatille ja punajuurelle sukua oleva gluteeniton yrtti, jota on viljelty Andien vuoristossa jo yli viiden tuhannen vuoden ajan. Herkullinen kvinoa, tai quinoa, on yksi Etelä-Amerikan keittiöiden perusraaka-aineista.
Kvinoa on ominasuuksiensa ja herkullisen ominaismakunsa vuoksi erinomainen vaihtoehto lisukkeeksi ja osaksi terveystietoista ruokavaliota. Se sopii käytettäväksi osana monipuolista ruoanlaittoa ja leivontaa, voit käyttää sitä lisukkeena, keitoissa, pataruokien valmistukseen sekä myös osana monipuolista leivontaa. Kvinoa sopii myös idätettäväksi ja osaksi tuorepuuroja sekä raakaleivontaa!
Valmistus: Keitä kattilassa 1 osa huuhdeltua kvinoaa ja 3 osaa vettä, keittoaika n. 25 minuuttia.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Esa L (varmistettu kirjoittaja) –
Mukavan maukas ja irtonainen
Patrik H (varmistettu kirjoittaja) –
Erittäin hyvänmakuinen, koostumus miellyttävä. Yksinkertaisesti paras lukuisista kokeilemistani merkeistä!
Tomi B. (varmistettu kirjoittaja) –
Kvinoa on hyvää
Jani S. (varmistettu kirjoittaja) –
Vatsaystävällistä, nopea keittoaika ja runsaaasti ravinteita. Itselläni tosin kvinoa puuroutui jonkin verran. Suosittelen.