Herkullinen luomukvinoa
Kvinoa on pinaatille ja punajuurelle sukua oleva gluteeniton yrtti, jota on viljelty Andien vuoristossa jo yli viiden tuhannen vuoden ajan. Herkullinen kvinoa, tai quinoa, on yksi Etelä-Amerikan keittiöiden perusraaka-aineista.
Kvinoa on ominasuuksiensa ja herkullisen ominaismakunsa vuoksi erinomainen vaihtoehto lisukkeeksi ja osaksi terveystietoista ruokavaliota. Se sopii käytettäväksi osana monipuolista ruoanlaittoa ja leivontaa, voit käyttää sitä lisukkeena, keitoissa, pataruokien valmistukseen sekä myös osana monipuolista leivontaa. Kvinoa sopii myös idätettäväksi ja osaksi tuorepuuroja sekä raakaleivontaa!
Valmistus: Keitä kattilassa 1 osa huuhdeltua kvinoaa ja 3 osaa vettä, keittoaika n. 25 minuuttia.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Mikael S (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvänmakuinen, pähkinäinen proteiinipitoinen lisuke aterialle.
wwhiityy (varmistettu kirjoittaja) –
Maailman parasta ruokaa minulle, tarjoaa proteiinia ja kivennäisaineita.
ninnuliini (varmistettu kirjoittaja) –
Paras kvinoa! Koostumus säilyy keitettäessä irtonaisena eikä puuroudu, kuten jotkut testaamistani.