Luontaisesti gluteeniton kvinoahiutale
Kvinoa on pinaatille ja punajuurelle sukua oleva gluteeniton yrtti, jota on viljelty Andeilla jo viiden tuhannen vuoden ajan. Kvinoa, tai quinoa on Etelä-Amerikassa yksi keittiön perusraaka-aineista.
Kvinoa sisältää kaikkia välttämättömiä aminohappoja oikeassa suhteessa, paljon ravintokuitua, fosforia, rautaa ja magnesiumia. Siinä on myös huomattavasti enemmän proteiinia kuin muissa viljakasveissa.
Kvinoaa käytetään riisin ja couscousin tapaan, siementen keittoaika on n. 15 minuuttia. Kvinoa on erityisen herkullista ja ravitsevaa salaatissa, puurona tai lisukkeena. Se soveltuu oivallisesti myös idättämiseen, tuorepuuroihin ja muihin raakaruokaherkkuihin.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Jari N (varmistettu kirjoittaja) –
Huippuhyvä tuote ja palvelu!
Liisa P (varmistettu kirjoittaja) –
Marjapuuro kvinoahiutaleista on ihan parasta. Se on hyvän makuista, terveellisyydestä puhumattakaan!
Matti K (varmistettu kirjoittaja) –
Hyviä luomuhiutaleita joiden ravintoarvot ovat paikallaan.
Jari N (varmistettu kirjoittaja) –
Erittäin hyvää ja plussat isosta pakkauksesta sekä todella nopea toimitus. Suosittelen!