L-glutamiini, 1 kg

23,12 

Alhaisin30 päivän hinta 21,50 

23,12 €/kg

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Laadukas L-glutamiini

L-glutamiini on kasvuhormonin vapautumista edistävä kehon yleisin aminohappo: yli 61 % lihasmassasta on glutamiinia. Glutamiini sisältää 19 % typpeä, ja se onkin ensisijainen lihassolujen typen lähde. L-glutamiinia löytyy proteiinipitoisista ruoista, kuten kalasta, pavuista sekä lihasta.

Raskastehoinen urheilusuoritus vähentää kehon glutamiinivarastoja, mikä vähentää voimaa, kestävyyttä sekä palautumista. Proteiinisynteesissä oleellisen L-glutamiinin palautuminen normaalille tasolle saattaa kestää jopa 6 päivää. L-glutamiini säätelee kasvuhormonin vapautumista treenin aikana, ja lisäravinteena käytetty L-glutamiini vähentää lihasten rikkoutumista ja parantaa proteiiniaineenvaihduntaa.

Saat parhaat tulokset nauttimalla 2-5 grammaa L-glutamiinia säännöllisesti aamulla tyhjään vatsaan sekä ennen ja jälkeen treenin. Voit sekoittaa L-glutamiinijauhetta veteen, urheilujuomaan tai pirtelöön.

Tuote on ravinnelisä eikä korvaa monipuolista ruokavaliota. Ravinnelisiä ei suositella alle 18-vuotiaille. Ei lasten ulottuville.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.
L-glutamiini, 1 kg

Varasto loppu