Lucuma-hedelmä on pitkään tunnettu “Inkojen kultana” ympäri maailman ja sillä onkin pitkä käyttöhistoria erityisesti Etelä-Amerikassa. Lucuman hedelmät muistuttavat avocadoa, mutta sen hedelmäliha on kurpitsan tavoin keltaoranssia. Lucuma on täynnä hyviä hiilihydraatteja ja se sopii hyvin luonnolliseksi makeuttajaksi.
Lucuman maku on monivivahteinen, hieman kirpeä ja makeahko. Voit lisätä sitä lähes mihin tahansa raakaan tai kypsennettyyn ruokaan tuomaan herkullista makua, kermaista koostumusta ja lisää ravinteita. Lisää lucumaa smoothieen tai raakasuklaaseen, käytä jauhona erilaisissa leivonnaisissa tai mausta sillä kotitekoinen jäätelö. Perussa lucumajäätelö on yksi suosituimpia makuja!
Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Elina Hietala (varmistettu kirjoittaja) –
Lucumajauhe antaa itse tehdylle suklaalle täyteläisen maun.
Tommi S (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvänmakuinen Lucuma sopii smoothie joukkoon tai jäätelön raaka-aineeksi!
Sirpa S (varmistettu kirjoittaja) –
…ja ravintorikasta
sanna H. (varmistettu kirjoittaja) –
Erittäin hyvälaatuinen lucumajauhe. Sopii moneen, mutta minulle se on must-tuote raakasuklaan valmistukseen. Siihen se antaa kivaa makeutta ja pehmeyttä.