Mango, Luomu 80g – 2 pussia 6€:lla

6,00 

Alhaisin30 päivän hinta 6,00 

Mangopala, luomu, 80g × 2

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

FOODININ MANGO ON POIKKEUKSELLISEN MAKEA HERKKU

Herkullinen Haden -lajikkeen mango on makea, herkullisen pehmeä tropiikin hedelmä. Hellävaraisen kuivauksen ansioista kuivatut mangot ovat erittäin meheviä, ja poikkeuksellisen makeita. Foodinin mangot viljellään Perun rannikolla, jossa se saavat runsaasti raikasta merituulta ja ravinteita maaperästä.

Mango on trooppinen puu, joka kasvaa monsuuni-ilmastossa joissa on selkeä sadekausi ja kuivakausi. Sadekausien aikana mango kasvaa parhaiten ja kuivina aikoina puhkeaa kukkimaan. Mangon hedelmien kypsyminen kestää yleensä noin neljästä viiteen kuukauteen kukinnasta.

Kuivatut mangomme sopii erinomaisesti naposteltavaksi sellaisenaan. Voit myös lisätä kuivattua mangoa omiin evässekoituksiin, smoothieihin ja koristeeksi niin leivoksiin kuin jälkiruokiinkin! Mangonpalat ovat täydellinen lisä esimerkiksi vegaanisen juustokakun tai palasteltuna salaatin koristeena.

VALMISTUS

Mangon hedelmät ovat pitkulaisia ja sen kuori on sileäpintainen. Sen hedelmäliha on pehmeää, keltaista ja sisältää kuituja. Mangomme poimitaan käsin, jolloin varmistetaan, että vain kypsät mangot päätyvät käsiteltäväksi. Mangot pestään huolellisesti, minkä jälkeen ne kuivataan ja paloitellaan kuivausta varten. Alle 42°C asteessa tapahtuva kuivaus säilyttää mangojen ravintoaineet, herkullisen maun ja pehmeän koostumuksen.

Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

YITH Badge
Mango, Luomu 80g – 2 pussia 6€:lla
6,00 
Alhaisin30 päivän hinta 6,00 
Lisää ostoskoriin