Manteli on herkullinen klassikko
Manteli on pehmeän ja lempeän makuinen, pähkinää muistuttava siemen. Mantelin kermainen, täyteläinen maku ja koostumus tekevät siitä erinomaisen välipalan ja raaka-aineen ruoanlaittoon ja leivontaan. Löydät valikoimastamme sekä kuorellisen että kuoritun mantelin.
Monipuolinen manteli on herkullinen osana wokkeja, itämaisia pataruokia sekä kastikkeita, ja liotettuna siitä voi valmistaa kermaista mantelimaitoa. Manteli on klassikko myös suomalaisessa keittiössä – valkoiset kalat ja manteli ovat olleet pari jo vuosikymmenien ajan. Manteli on perinteiseen tapaan myös glögi- ja joulujuomien viimeistelijä.
Liottamalla manteleita muutaman tunnin ajan niistä saa pehmoisempia, ja ravinteet imeytyvät tehokkaammin kehoon.
Foodinin luomulaatuiset, pehmeän makuiset ovat peräisin Italian Sisilian auringon alta, ja ne on kasvatettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Säilytä mantelit tiiviisti suljettuina kuivassa ja viileässä.
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.