Musta seesaminsiemen, luomu, 2,5 kg

22,95 

9,18 €/kg

Varastossa

Musta seesaminsiemen, luomu, 2,5 kg

22,95 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Aromikkaat mustat seesaminsiemenet

Musta seesami on yleisemmin käytettyä ruskeaa seesamia arvostetumpi ja aromikkaampi lajike. Seesaminsiemenet ovat hyvin proteiinipitoisia ja ravinteikkaita ja ne ovatkin tunnettu erinomaisena kasviperäisenä kalsiumin lähteenä. Kalsiumin lisäksi siemenet sisältävät muun muassa runsaasti rautaa, magnesiumia, fosforia ja sinkkiä.

Luomutuotetut mustat seesaminsiemenet sopivat erinomaisesti osaksi monipuolista ruoanlaittoa. Saadaksesi niistä kaiken hyödyn irti suosittelemme jaumalaan tai blendaamaan ne ennen käyttöä, muutoin ne saattavat kulkea kokonaisina ruoansulatuskanavan läpi. Voit käyttää mustia siemeniä samaan tapaan kuin vaaleampiakin seesaminsiemeniä. Kokeile esimerkiksi liottaa siemeniä muutama tunti ja käyttää sen jälkeen pirtelön pohjana tuomaan täyteläistä rakennetta ja makua.

Mustat seesaminsiemenet sopivat myös leivontaan ja esimerkiksi raakasuklaan joukkoon! Voit myös koristaa niillä salaatit, nuudeli- ja riisiruoat sekä jälkiruoat ja saat niistä kivan lisän myös sushiin kuin pöytäsuolaankin.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).