OmniVegan Jodi, 90 kaps

11,21 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Suunniteltu vegaaniruokavalion tueksi

Moni suomalainen saa liian vähän jodia ravinnosta, koska jodisuolan käyttö on vähentynyt. Riittävä jodin määrä on tärkeää kilpirauhasen toiminnalle. Piilevä kilpirauhasen vajaatoiminta on yleistä kaikissa länsimaissa ja jopa puolet väestöstä voi kärsiä siitä. Vegaanisen ruokavalion kannalta jodi on ongelmallinen ravintoaine, sillä vegaanisissa elintarvikkeissa sitä ei juurikaan esiinny: vain jodioitu ruokasuola ja merilevät toimivat merkittävinä jodin lähteinä. Tämän takia kaikille vegaanista ruokavaliota noudattaville suositellaan jodia sisältävän ravintolisän käyttöä. OmniVegan Jodi -valmisteen merilevä on luomulaatuista. Vaikka jodin lähteenä valmisteessa käytetään luonnon materiaalia, merilevää, on yhden kapselin jodimäärä vakioitu (standardoitu) niin, että jokaisessa kapselissa on ilmoitettu määrä, 225 μg, jodia. Merilevän puhtaus on varmistettu eräkohtaisesti; valmiste on turvallinen, laadukas ja korkealaatuinen ravintolisä suomalaisten hyvinvointia turvaamaan.

Vegaaninen, The Vegan Societyn hyväksymä valmiste. Valmistuksessa ei ole käytetty maitoa, viljaa tai soijaa. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään myös muita elintarvikeraaka-aineita. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Vegaaninen. Gluteeniton, laktoositon, maidoton, liivatteeton.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.