Rouskuva pekaanipähkinä
Pekaanipähkinä on maukas ja aromaattinen, melko miedon makuinen pähkinä. Pekaanipähkinämme ovat luomutuotettuja ja raakoja, joten niiden ravinnepitoisuudet ovat mahdollisimman korkeat.
Pekaanipähkinät sisältävät hyviä rasvahappoja ja ovat hyvä sinkin, magnesiumin, kaliumin ja raudan lähde.
Pekaanipähkinät sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan, sekä naposteltavaksi sellaisenaan. Voit valmistaa niistä pähkinämaitoa ja käyttää niitä myös osana myslejä, eväs- ja herkkusekoituksia sekä sellaisenaan esimerkiksi puurojen ja salaattien joukossa.
Suosittelemme liottamaan pähkinöitä vähintään neljän tunnin ajan huoneenlämpöisessä vedessä ennen nauttimista sillä se tekee niistä helpommin sulavia ja mineraaleista sekä kivennäisaineista paremmin imeytyviä.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Aila R. (varmistettu kirjoittaja) –
Ostin ja nautin Foodinin pekaanipähkinöistä: erittäin hyvä maku ja pähkinät isokokoisia. NÄiden jälkeen en kyllä enää tyydy tavallisista ruokakaupoista ostettuihin, pieniin, kitkeriin kippanoihin. Aivan omaa luokkaansa. En aiemmin ajatellutkaan, kuinka paljon maussa tekee se, että pähkinät ovat luomulaatua ja raakoja.
Sanna (varmistettu kirjoittaja) –
Pehmeän ja hyvän makuinen manteli. Ei joukossa karvaita pettymyksiä.
Teea (varmistettu kirjoittaja) –
Ihan mun lemppareita manteleista! Ei ole osunut omalle kohdalle karvaita joukkoon.
Sari (varmistettu kirjoittaja) –
Ihan parhaita manteleita. Sellaisenaan syötäväksi, Vitamixillä jauhoksi ja raakaleivontaan.