Pellavansiemen on erinomainen kuitujen lähde!
Valmistat niistä helposti vegaanisen kananmunan tai voin korvikkeen sekoittamalla siemeniä veteen, jolloin siemenet turpoavat ja muodostavat erittäin vatsaystävällisen geelin. Kokonaiset pellavansiemenet säilyvät hyvin, mutta jauhettuna ne hapettuvat ja pilaantuvat nopeasti.
Käytä pellavansiemeniä muutama ruokalusikallinen päivittäin, joko kokonaisena tai vastajauhettuna. Pellavansiemenrouhe sopii erinomaisesti esimerkiksi jogurtin tai puuron joukkoon, mutta siemenet kannattaa jauhaa vasta juuri ennen käyttöä ravinteiden tehon ja herkullisen maun maksimoimiseksi.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Daniel (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvältä maistuu, on terveellinen ja edullinen. Parempaa kuin tummat pellavansiemenet.
Jere (varmistettu kirjoittaja) –
Liotan ja lisään sinne sun tänne. 🙂 Kräkkereissä ehdoton limansa vuoksi.
Leena (varmistettu kirjoittaja) –
Liotan yön yli ja lisään myslin sekaan. Lisää vatsan hyvinvointia.
Minerva (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä tuote! Monikäyttöinen ja miedon makuinen.