Punariisi+Q10, 120 tabl

19,92 

Varastossa

Punariisi+Q10, 120 tabl

19,92 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Auttaa kolesterolin hallinnassa ja antaa puhtia päivään!

Kotimainen Avainlippu -tuote.

Punariisi + Q10 + B6, B12 & Foolihappo on monipuolinen ravintolisä veren kolesterolitasojen pitämiseen normaalina. Se vähentää myös väsymystä ja uupumusta sekä edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. Se edistää myös homokysteiinin aineenvaihduntaa.

Punariisin nimi tulee Monascus Purpureus -rihmasienilajista, joka värjää riisin punaiseksi. Näin syntyneestä punariisistä saadaan eristettyä monakoliini K:ta, jolla on vaikutusta veren kolesterolitasoon.

Päivittäinen 10 mg annos monakoliini-K:ta punariisistä edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina.

Fermentoitua punariisiä (Monascus purpureous) ja ubikinonia sisältävä ravintolisä. B6, B12 & foolihappo auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa. B6 ja B12 edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Punariisi + Q10 on hyvä lisä osana sydänterveellistä elämäntapaa terveellisen ravinnon ja liikunnan ohella!

Tuote on laktoositon, gluteeniton, maidoton, vegaaninen ja makeuttamaton/sokeriton.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.