Pure Mask Magic, lahjapakkaus

23,73 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Hemmottele ihoasi maskitrion avulla!

Hemmottele itseäsi ja ihoasi maskitriomme avulla! Kolme kasvonaamiota, jotka on suunniteltu kuorimaan, elvyttämään ja ravitsemaan ihoa. Tästä setistä voit valita juuri sen hetkiseen tarpeeseen sopivan naamion tai kokeilla multi-maskingia!

Suklainen naamio kuorimaan ja kirkastamaan ihoa, hedelmäinen naamio elvyttämään ja virkistämään ihoa ja extrahehkua antava ravitseva kultanaamio.

Lahjapakkaus sisältää:

Bio-Retinol Gold Mask Kasvonaamio 30 ml
Ihon nuorekkuutta lisäävä kasvonaamio taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan samalla raviten ja kosteuttaen ihoa. Luomu kasvonaamio sisältää Bidens Pilosa -kasvista saatavaa Bio-Retinolia, joka toimii kohottaen, kollageenisynteesiä stimuloiden ja ihon nuorekkuutta tukien. Argan- ja ruusunmarjaöljy ravitsevat ja kosteuttavat ihoa samalla kun vastuullisesti hankitut kultapigmentit antavat iholle upean hehkun.

Radiant Glow Mask Kasvonaamio 30 ml
Tämä ihanan suklainen naamio ´kuorii hellästi pois kuollutta ihosolukkoa tehden ihosta silkkisen pehmeän. Manteliöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa, kun antioksidanttirikas raakakaakao suojaa ihoa ja parantaa sen kosteustasapainoa tehden ihosta terveen hehkuvan. Kookoksenkuorijauhe kuorii hellävaraisesti pois kuollutta ihosolukkoa tehden ihosta sileän pehmeän. Luonnolliset sokeriuutteet muuttuvat täyteläiseksi maidoksi kosketuksissa veden kanssa jättäen ihon puhtaaksi ja ravituksi.

Miracle Mask Kasvonaamio 30 ml
Herkullinen kasvonaamio sisältää luonnollisia hedelmähappoja kuten glykolihappoa sokeriruo’osta, jotka saavat aikaan välittömästi pehmeän ja sileän ihon. Peruvian maca, ikivanha energiapommi edistää solujen uudistumista, kirkastaa ihoa ja häivyttää ikääntymisen merkkejä samalla kun papaya kuorii ihoa luonnollisesti.