Pycnogenol, 60 kaps

65,25 

Varastossa

Pycnogenol, 60 kaps

65,25 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Ainutlaatuinen pycnogenol-uute

Pycnogenol® on ranskalaisen merellisen männyn kuoriuutteen tavaramerkki. Pycnogenol® sisältää prosyanidiineja, flavonoideja ja muita yhdisteitä, jotka voivat auttaa tukemaan kehosi hyvinvointia. Pycnogenolilla® on pitkä historia kliinisestä tutkimuksesta ja siitä on tehty monia tieteellisiä löytöjä hyvinvointimme tueksi.

Patentoitu Pycnogenol-uute on valmistettu ranskalaisen rannikkomännyn kuoresta. Puut kasvatetaan 2,5 miljoonan eekkerin kokoisilla plantaaseilla Ranskan lounaisosassa. Puumateriaali käytetään huonekaluvalmistuksessa ja puutuotannon sivutuotteena syntyvä kuoriaines hyödynnetään Pycnogenol-tuotannon raaka-aineena. 1000 kilosta kuorta pystytään valmistamaan yksi kilo Pycnogenolia. Kaadettujen puiden tilalle istutetaan uusia taimia, mikä tekee tuotannosta kestävää. Puita kasvatettaessa ei käytetä torjunta-aineita, eikä Pycnogenolin uutosprosessissa käytetä myrkyllisiä liuottimia.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.