Ihastuttava lakritsin ja inkiväärin makuyhdistelmä
Huolella ja rakkaudella käsityönä valmistettu suussa sulava raakasuklaa syntyy kaksi vuorokautta hellästi kivimyllyssä jauhamalla Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa makunystyröitä hivelevä suklaamme saa maailman kestävämmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista.
Foodinin raakasuklaa on pitkän ajan intohimon tulos, eettinen ja ympäristöystävällinen parempi makunautinto. Foodinin raakasuklaa on kotoisin Keski-Suomen sydämestä Jyväskylästä.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Minna H (varmistettu kirjoittaja) –
Tummaa suklaan erinomainen maku.
Sirpa J (varmistettu kirjoittaja) –
Oikein maukasta suklaata, lakritsi ja inkivääri toimii aina.
Laura (varmistettu kirjoittaja) –
Yksi parhaista makuyhdistelmista tummassa suklaassa ja rakennekin samettisen pehmeä. Suosikki!