Valloittava makupari: kahvi & raakasuklaa
Kaikki mitä tarvitset, yhdessä palasessa. Täyteläinen kahvi ja pehmeää suklaata! Huolella ja rakkaudella käsityönä valmistettu suussasulava raakasuklaa syntyy kaksi vuorokautta hellästi kivimyllyssä jauhamalla Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa makunystyröitä hivelevä suklaamme saa maailman kestävämmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista.
Raakasuklaamme on pitkän ajan intohimon tulos, eettinen ja ympäristöystävällinen parempi makunautinto. Foodinin raakasuklaa on kotoisin Keski-Suomen sydämestä Jyväskylästä.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Tuula J (varmistettu kirjoittaja) –
Vaikken kahvia juokaan niin tää on herkkuu 🙂
Liisa V (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvää on
Sanna (varmistettu kirjoittaja) –
Kahvin ystävän herkku!