Raakasuklaalevy lajitelma, 240g

12,55  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 12,55 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

IHASTUTTAVA RAAKASUKLAALAJITELMA SOPII TÄYDELLISESTI LAHJAKSI TAI JAETTAVAKSI LÄHEISTEN KANSSA

Kuuden raakasuklaalevyn lajitelma tarjoaa herkullisen makumatkan suosituimpien raakasuklaidemme pariin. Lajitelma sisältää seuraavat raakasuklaalevyt: 

*Gingerbread
*Chai-Orange
*Coconut Milk
*Peppermint
*Strawberry
*Wild Blueberry

Foodinin Vaajakosken tehtaalla käsityönä valmistettava raakasuklaa on pitkän ajan intohimon tulos sekä eettinen ja ympäristöystävällinen makunautinto! Raakasuklaa valmistetaan nimensä mukaisesti raaoista, Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopavuista, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Raakakaakao on kuin viini – maussa voit maistaa sen kasvuympäristön: maaperän, ympäröivän kasvillisuuden, olosuhteet. Hyvän raakasuklaan salaisuus piilee laadukkaassa kaakaopavussa ja sen hellässä, taitavassa valmistuksessa, josta vastaa suklaamestarimme Malla.

Autenttisen maun lisäksi raakasuklaalla on toinenkin salaisuus. Kaakao on maailman antioksidanttirikkain hedelmä, joten tämän tuomia terveydelle edullisia ominaisuuksia vaalimme olemalla käyttämättä korkeita lämpötiloja.

Foodinin Raakasuklaaat ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Ei tarvitse kuin vilkaista ainesosalistaa – näissä suklaissa ei ole mitään turhaa.

Kaikki raakasuklaatuotteemme ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.