Ihastuttavan täyteläinen raakasuklaamassa
Suklaamassamme on valmistettu perinteisellä Stone Ground -menetelmällä Jyväskylässä korkealaatuisesta kylmäprosessoiduista Criollo-lajikkeen kaakaosta, maukkaista kookoshiutaleista ja ravinteikkaasta kookossokerista. Hellävarainen valmistustapa pitää huolen, että kaikki raakakaakaon arvokkaat ravinteet säilyvät tallella ja takaa suussasulavan pehmeän koostumuksen. Suklaamassa on valmistettu 42 asteessa.
Käytä suklaamassaa joko sellaisenaan herkutteluun tai valmista suklaata sulattamalla massa ja maustamalla se lempiherkuillasi sekä jäähdyttämällä sen uudelleen. Voit käyttää sitä rouheena osana myslejä tai evässekoituksia, laittaa smoothieihin tai lisätä puuroihin tuomaan herkullista suklaan makua. Rouhe sopii sulatettuna myös jälkiruokiin ja leivontaan!
Suklaarouhe saa maitomaisuutensa kookosmannasta, jonka vuoksi se onkin oikein suussasulavaa suklaata.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Tuula (varmistettu kirjoittaja) –
Vitsit, että on hyvänmakuista! Ihan kuin söisi tavallista maitosuklaata, on vaan paljon terveellisempää! Ihana tuote!