Radiant skin, iholle, 60kpl

26,00  / kpl

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Tuo hehkun iholle

RADIANT SKIN on suunniteltu erityisesti naisten ja miesten iholle.

Se sisältää suuren osan puhdasta, ayurvedisesti käsiteltyä rautaa, joka edistää solujen jakautumista ja edesauttaa hapen kulkeutumista ihosoluihin.

Tämä arvokas ravintolisä sisältää huolellisesti valittuja yrttejä, joiden on ayurveda-teksteissä kuvattu edistävän ihon terveyttä ja edistävän raudan optimaalista imeytymistä.

Lue lisää raudasta ja raudanpuutteesta blogistamme.

RADIANT SKIN sisältää puhdasta, ayurvedisesti käsiteltyä rautaa, joka edistää solujen jakautumista ja edesauttaa hapen kulkeutumista ihosoluihin. Tämä arvokas ravintolisä sisältää huolellisesti valittuja yrttejä, joiden on ayurveda-teksteissä kuvattu edistävän ihon terveyttä ja edistävän raudan optimaalista imeytymistä.

Uusia ihosoluja muodostuu koko ajan. Solujen aineenvaihdunta sekä kollageenin ja elastiinin tuotanto hidastuvat kuitenkin ikääntyessä. Iholle voi kerääntyä kuona-aineita, jolloin iho muuttuu karkearakeisemmaksi ja näyttää samealta ja elottomalta.

Rauta on tärkeä ainesosa ihon uudistumisprosessissa, sillä iho tarvitsee sitä solujen jakautumiseen ja hapen saantiin. Rauta vaikuttaa myös:

  • punasolujen ja hemoglobiinin normaaliin muodostumiseen ja normaaliin hapenkuljetukseen elimistössä
  • immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan
  • energiaa tuottavaan aineenvaihduntaan ja normaaliin kognitiiviseen toimintaan, väsymyksen ja uupumuksen vähentämiseen.

Mitä Ayurvedan tekstit kertovat ihosta?

Jotta kuona-aineita ei kertyisi iholle, on tärkeää, että maksan ja munuaisten puhdistustoiminta pysyy tehokkaana. Ayurvedan mukaan veren ja kudosten epäpuhtaudet vaikuttavat ”Prabhaan”, joka kuvaa ihon säteilyä ja sen rakennetta. Tasapainoinen Prabha ilmenee sileänä ja kauniina ihona.

RADIANT SKIN sisältää rautaa, jota prosessoidaan ayurvedisesti vuoden verran. Tämän seurauksena rauta imeytyy hyvin elimistöön eikä aiheuta oireita (esim. ummetusta).

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.