Sävyttävä aurinkovoide kasvoille, SPF50, Summer tan

19,95 

Varastossa

Sävyttävä aurinkovoide kasvoille, SPF50, Summer tan

19,95 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Luonnollinen sävytetty aurinkosuoja

Paljon toivottu uutuus: Dhyvana kasvojen aurinkovoidesarja saa rinnalleen uuden tummemman ja punapohjaisen SK50-tuotteen!

  • BDIH-sertifioitu
  • Tummempi punapohjainen sävy
  • 100 % luonnollinen fysikaalinen suoja
  • Yksi sävy, joka sopii useimmille
  • Pakkauskoko 50 ml

Dhyvana aurinkovoide kasvoille on tahmaamaton, ihoa tukkimaton erittäin ihanan mattapinnan jättävä aurinkosuoja, jollaista luonnonkosmetiikassa ei ole aikaisemmin nähty. Erittäin suuri suojakerroin 50 – sisältää suojan UVA ja UVB-säteilyä vastaan. Ei jätä ihoa lainkaan valkoiseksi, sillä mineraalipigmentti taittaa valkoisuuden tehokkaasti pois. Tuote on paljon enemmän kuin pelkkä aurinkovoide, sillä kesäaikana tuote korvaa myös meikkivoiteen ja päivävoiteen. Dhyvana aurinkosuoja onkin enemmän BB-voidemainen tuote, jossa on reilu aurinkosuojakerroin. Sitä voi huoletta käyttää toistuvassa käytössä varhaiskeväästä syksyyn tai aina, kun haluat käyttää UV-suojaa. Tuote sopii mainiosti myös harrastuksiin tai esimerkiksi sukellukseen, sillä se ei ala valua kasvoilta lämpimässäkään.

Uutuussävy sopii erityisesti päivettyneelle, ruskettuneelle iholle. Sävy on tummempi kuin NATURAL BEIGE, mutta sopii kaikille, jotka etsivät muuta kuin aivan vitivaaleaa sävytettyä tuotetta. Sävy on punapohjainen ja kehitetty sopimaan useimmille suomalaisille.

Dhyvana on espanjalaisyritys, joka on ottanut sydämenasiakseen kehittää toimivia, luonnollisia aurinkosuojatuotteita. Tuote on aitoa luonnonkosmetiikkaa ja se on sertifioitu tiukalla BDIH-sertifikaatilla. Dhyvana aurinkosuoja kasvoille on suunniteltu tuntumaan iholla kevyeltä. Se on täydellinen valinta sinulle, joka etsit kevyttä mutta tehokasta aurinkosuojaa, joka ei tunnu iltapäivälläkään öljyiseltä tai raskaalta iholla. Unohda vitivalkea lookki tai maskimainen tunne. Dhyvanan aurinkosuoja on täysin mineraaliperäinen, titaani- ja sinkkioksidiin perustuva luotettava fysikaalinen suoja.

Aloe vera pohjainen koostumus ei kuivata ihoa toistuvassakaan käytössä. Mineraalisuojaa on täydentämässä vadelmansiemenöljy, jolla on luontainen UV-suoja. Tuote tarjoaa laajan suojan eri UV-säteilyn alueita vastaan ja on anti-age-vaikutteinen estäen auringon ihoa vanhentavaa vaikutusta. Kasvojen alueen suojaus saatetaan usein laiminlyödä jos aurinkosuoja tuntuu liian raskaalta tai hankalalta käyttää – Dhyvanan aurinkosuojan myötä tämän huolen voi unohtaa! Dhyvanan antioksidanttipitoinen koostumus suojaa ihoa ympäristön rasitukselta ja vapaiden radikaalien vaikutukselta.

Parasta Dhyvanassa on sen koostumus, joka katoaa ihoon ja tuntuu iholla kevyeltä. Hämmästyttävintä Dhyvanassa on sen nopea kuivuminen: voit meikata heti päälle, iho ei tunnu lainkaan kostealta tai rasvaiselta levittämisen jälkeen. Tuotteen tuoksu on hedelmäinen, erittäin mieto.

Dhyvana-aurinkosuojatuotteet ovat turvallisia fysikaalisia aurinkosuojia ilman PEG-yhdisteitä, silikoneja, parabeeneja, synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Tuote ei sisällä nanopartikkeleita tai nanoteknologiaa.

Käyttöohje:
Ota tuotetta pieni määrä käsiisi tai esim. meikkisienelle ja levitä taputtelevin tai pyörivin liikkein kasvoillesi. Anna imeytyä hetki.