Luontaisesti gluteeniton jauho
Teff-jauho on etiopialaisen hirssinsukuisen teff-kasvin pikkuruisista siemenistä jauhettua ravinteikasta, luontaisesti gluteenitonta täysjyväjauhoa. Se sisältää paljon mineraaleja kuten kalsiumia ja magnesiumia, kuitua ja laadukasta kasviproteiinia.
Pähkinäinen ja hieman makeahko teffjauho sopii niin makeisiin kuin suolaisiinkin leivonnaisiin, kuten kakkuihin, leipiin, pizzataikinaan ja lettuihin. Ruuanlaitossa se toimii oivallisesti esimerkiksi kastikkeiden ja keittojen suurustamisessa.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Mikael S (varmistettu kirjoittaja) –
Erittäin kätevä ja maistuva jauho gluteenittomaan leivontaan.
Simone S (varmistettu kirjoittaja) –
Teff-jauholla on oma vahva maku mikä ei läpäissyt perheen pienimpien kriitikoiden tarkkaa seulaa.
Tiina (varmistettu kirjoittaja) –
Ihanaa vaihtelua ja maukasta lisää gluteenittomaan/ vilja-allergikon leipomuksiin. Suosittelen!
Jonnaajon (varmistettu kirjoittaja) –
Olen käyttänyt Teff-jauhoa omissa gluteenittomissa jauhoseoksissani. Hyvänmakuinen, pehmeä ja vielä ravinteikaskin. Suosittelen.