B12 shiitake, luomu 30 kaps

12,00 

Alhaisin30 päivän hinta 12,00 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Luomulaatuinen B12-vitamiini

Together B12-vitamiinista saat vaivatta optimaalisen 20 mikrogramman annoksen B12-vitamiinia. Täydellinen ruokamuotoinen B12-lähde, joka on jokaiselle vegaanille ja kasvisyöjälle elintärkeä vitamiini.

  • Luomusertifioitu
  • Täydellinen ruokamuotoinen B12-vitamiinin lähde
  • Hyvin imeytyvä

Liian vähäinen B12-vitamiinin saanti voi johtaa alentavasti energitasoihin sekä hermoston toimintaan sekä aiheuttaa anemiaa. Lähtökohtaisesti B12-vitamiinia saa vain eläinkunnan tuotteista on vegaanien vaikea saada sitä pelkästään ruokavaliosta.

Sisältää kolmea luonnollista B12-muotoa luomulaatuisista shiitake-sienistä, joista jokaisella on ainutlaatuinen rooli. Metyylikobalamiini ja adenosyylikobalamiini toimivat aktiivisesti soluplasmassa, hermoissa, aivoissa ja mitokondrioissa (energiantuotantotyöntekijämme), kun taas hydroksobobalamiini varmistaa B12-vitamiinin pitkäaikaisen ja tasaisen saannin.

Together B12-vitamiini on täysravinnon muodossa, joten kehomme osaa hyödyntää sen aktiivisesti ja tehokkaasti. Mikä parasta tämä tuote on Soil Association Organic –luomusertifioitu.

 

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

B12 shiitake, luomu 30 kaps

Varasto loppu