Bone Aid, 60 kaps

19,13  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 19,13 

Varastossa

Bone Aid, 60 kaps

19,13  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 19,13 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Täydellinen yhdistelmä luuston terveydelle

Together Bone Aid sisältää kolmea luuston hyvinvoinnille tärkeää synergisesti toimivaa ravintoainetta. Voisikin sanoa, että tässä on paras mahdollinen trio luuston tueksi. Kalsium ja luiden terveys ovat synonyymejä, ja vaikka kalsium on välttämätön terveelle luustolle, yhä useammat tutkimukset osoittavat, että D- ja K2-vitamiineilla on tärkeä rooli kalsiumin aineenvaihdunnassa ja terveen luuston ylläpitämisessä. Together Bone Aid on hyödyntänyt näitä kaikkia, jotta sinunkin luustosi voisi voida entistä paremmin.

  • Monivitamiini tukemaan luuston hyvinvointia
  • Luonnollinen kasvipohjainen kalsium merilevästä
  • Vegaaninen D3-vitamiini jäkälästä

Luonnollisesti tehokkaat ainesosat

Togetherin luonnollinen kasvipohjainen kalsium on peräisin merilevästä, joka on kerätty kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Atlantin rannikon puhtaista vesistä, kuten Irlannista ja Islannista. Merilevä imee mineraaleja ympäröivästä merivedestä ja lopulta nämä mineraalit kalkkeutuvat, mikä luo kestävän, luonnollisen lähteen kalsiumille.

Yksi parhaista K2-lähteistä löytyy muinaisesta japanilaisesta ruoasta nimeltä nattō. Nattō on perinteinen japanilainen ruoka, joka on valmistettu soijapavuista, joita on fermentoitu Bacillus subtilis natto -nimisen bakteerin avulla. Tämä bakteerikanta on välttämätön K2-vitamiinille. Together on käyttänyt tätä muinaista reseptiä inspiraationa, mutta fermentoinut kikherneitä soijapapujen sijaan välttääkseen tuotteessa mahdollisesti olevia muuntogeenejä. Togetherin K2-vitamiini on biologisesti erittäin aktiivisessa muodossa ja imeytyy 10 kertaa tehokkaammin kuin esimerkiksi pinaatista peräisin oleva K1-vitamiini.

Together Bone Aidin vegaaninen D3-vitamiini on peräisin kestävästi kasvatetusta villijäkälästä. On hyvä muistaa, että D3-vitamiinilla on luuston terveyden lisäksi tärkeä rooli myös vastustuskyvyn vahvistamisessa.

Vegecaps
Kasviperäiset kapselit ovat valmistettu Pinus Elliottii -puusta tehdystä kasviselluloosasta. Kahdesta osasta koostuva kapseli voidaan myös avata ja sekoittaa sen sisältö ruokaan tai juomaan.