Eye Defence, 30kaps

14,95  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 14,95 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Tehokas karotenoidien seos

Oletko koskaan kiinnittänyt huomiota siihen, miltä silmäsi tuntuvat päivän jälkeen, joka on kulunut katsellen tietokoneen näyttöä tai älypuhelinta? Valitettavasti, kun vietämme niin paljon aikaa ruutuja katsellen, rasitamme silmiämme laitteista tulevalla sinisellä valolla. Ihmissilmä ei ole tottunut käsittelemään niin paljoa keinotekoista valoa, ja se alkaa näkyä. Nykyään monet ihmiset kärsivät digitaalisista laitteista aiheutuvasta silmien rasituksesta.

  • Tehokas karotenoidien seos: luteiini, zeaksantiini, astaksantiini ja beetakaroteeni
  • Bioaktiiviset kasviperäiset ainesosat
  • Suojaa sinistä valoa vastaan

Togetherin Eye Defencen sisältämien ravintoaineiden on kliinisesti osoitettu tarjoavan hyötyjä silmille, kuten:
– Parempi näkyvyys
– Vähentynyt häikäisyherkkyys
– Vähentynyt silmien rasitus ja väsymys

Silmät tarvitsevat makulakarotenoideja suojautuakseen keinotekoiselta valolta. Tutkimukset osoittavat, että karotenoidit luteiini, zeaksantiini ja astaksantiini sijaitsevat silmän takaosassa, missä ne muodostavat makulapigmentin.

Together Eye Defense sisältää nämä kolme voimakasta karotenoidia yhdessä beetakaroteenin kanssa, joka muuttuu kehossa A-vitamiiniksi. A-vitamiini auttaa ylläpitämään normaalia näkökykyä.

Vegecaps
Kasviperäiset kapselit ovat valmistettu Pinus Elliottii -puusta tehdystä kasviselluloosasta. Kahdesta osasta koostuva kapseli voidaan myös avata ja sekoittaa sen sisältö ruokaan tai juomaan.