NightTime Complex, 60kaps

17,50 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 17,50 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Rauhoittumiseen & iltaan

Together Night Time sopii parhaiten ilta-aikaan käytettäväksi. Sellaisiin hetkiin, joihin kaipaat rauhoittumista, rennompaa mieltä ja valmistautumista parempaan uneen.

  • Viisi luonnossa esiintyvää magnesiumin muotoa
  • Mukana myös humalauutetta ja 5-HTP:tä sisältävää griffonia-uutetta
  • Nukahtamisen tueksi

Luontaisesti tehokkaat ainesosat

Tämä tuote on yhdistelmä Togetherin Kuolleenmeren alueelta kestävästi hankittua magnesiumia, ranskalaista premium-laatuista humalauutetta sekä 5-HTP:tä luontaisesti sisältävää griffonia-uutetta. Kestävästi kerätyn, villinä kasvavan Griffonian sisältämä 5-HTP auttaa melatoniinin tuotannossa.

Magnesiumia viidessä eri muodossa

Together Marine Magnesium sisältää kaikki viisi luonnossa esiintyvää magnesiumin muotoa: oksidi, hydroksidi, sulfaatti, karbonaatti ja kloridi. Kehomme pystyy tunnistamaan ja hyödyntämään mineraalit hyvin, kun ne otetaan luonnollisista lähteistä, eivätkä ne ole synteettisesti kehitettyjä. Together käyttää luonnollisia haihdutus- ja puhdistustekniikoita mineraalipitoisen veden puhdistamiseen ja magnesiumin uuttamiseen. Valmis tuote on täysin puhdas ja vailla kemikaaleja.

Vegecaps
Kasviperäiset kapselit ovat valmistettu Pinus Elliottii -puusta tehdystä kasviselluloosasta. Kahdesta osasta koostuva kapseli voidaan myös avata ja sekoittaa sen sisältö ruokaan tai juomaan.