Omega-3, 30kaps

21,50 

Varastossa

Omega-3, 30kaps

21,50 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Puhdas kasviperäinen Omega-3

Together Omega-3 tuotteen rasvahappo on peräisin puhtaista levistä. Levä on vegaanista, kestävää tuottaa ja sitä voidaan kasvattaa ilman riskiä meren epäpuhtauksien siirtymisestä tuotteeseen.

  • Luonnollinen kasviperäinen omega-valmiste
  • Kestävästi tuotettu
  • DHA ja EPA omega 3 ihanteellisessa suhteessa

Puhdasta omegaa levästä

Valtameremme eivät valitettavasti ole enää puhtaita, ne sisältävät raskasmetalleja, rikkakasvien torjunta-aineita, PCB-yhdisteitä, dioksiineja ja monia muita epäpuhtauksia. Nämä kertyvät mereneläviin johtuen biomagnifikaatiosta, joka kärjistyy viljellyissä kaloissa, kun niitä ruokitaan luonnonvaraisesti pyydetyllä kalalla, jota ne eivät luonnollisesti kuluttaisi. Näistä syistä kaloihin voi keskittyä erittäin suuria määriä kemiallisia jäämiä. Näiden toksiinien poistamiseksi perinteisille kalaöljyille tehdään monia kemiallisia käsittelyjä.

Levä on parempi valinta planeetalle

Tiesitkö, että tällä hetkellä 25 prosenttia maailman kalasaaliista käytetään kalaöljytuotteiden tuottamiseen? Levä on paljon kestävämpi, ympäristöystävällisempi ja suorempi tapa saada omega-3-rasvahappoja, sillä kalat sisältävät omega-3-rasvahappoja, koska ne syövät levää. Leviä kasvatetaan maalla, kun taas kalaöljy aiheuttaa paljon vahinkoa valtamerillemme ja vaikuttaa yliviljelyyn. Levät sisältävät yli 18% omega-3-rasvahappoja, kun taas kaloissa osuus on enintään 0,1% – 3%. Tämä tarkoittaa, että 60 kapselin tuottamiseen tarvitaan 38 rasvaista kalaa.

Together on sitoutunut tuottamaan vain omega-3 valmistetta, joka ei vaikuta negatiivisesti herkkiin meriekosysteemeihimme. Levät sisältävät Omega-3 rasvahappoja DHA:n ja EPA:n muodossa. Näitä muotoja kehomme tarvitsee saadakseen eniten hyötyä omega-3-rasvahapoista. Kasveissa, kuten pellavansiemenissä, esiintyvä omega-3-muoto on ALA. Vaikka kehomme voi muuntaa ALA:n DHA:ksi ja EPA:ksi, muuntamisprosessi on melko tehoton. Suurin osa kasviöljyistä on myös korkeampi omega-6:ssa kuin omega-3:ssa, ja ruokavaliomme 3-6-9 omegatasapaino on myös tärkeää terveydellemme.

Vegecaps
Kasviperäiset kapselit ovat valmistettu Pinus Elliottii -puusta tehdystä kasviselluloosasta. Kahdesta osasta koostuva kapseli voidaan myös avata ja sekoittaa sen sisältö ruokaan tai juomaan.