Together Stress Aid, 30kaps

14,36  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 15,21 

Varastossa

Together Stress Aid, 30kaps

14,36  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 15,21 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Helpotusta stressiin

Together Stress Aid on monipuolinen ravintolisä, joka sisältää monia vitamiineja, mineraaleja sekä yrttejä tukemaan stressaavina aikoina.

11 luonnollisen ravintopohjaisen vitamiinin ja mineraalin sekä kolmen yrtin yhdistelmä tarjoavat monipuolisen ravitsemuksellisen tuen kun elämä tuntuu kiireiseltä ja olo on kuormittunut.

Kapseliin on pakattu B-vitamiineista B2-, B6- ja B12-vitamiineja suurina määrinä, C- ja E-vitamiinia, sinkkiä, mangaania, kuparia, biotiinia seleeniä sekä magnesiumia Islannin rannikoilta.

Vitamiinien ja mineraalien lisäksi kapseli tarjoaa kolmea adaptogeenista yrttiä: schisandraa, ashwagandhaa ja ruusujuurta. Tuttuja ja suuren suosion saaneita superfoodeja!

Annostus: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai ilman, oman valinnan mukaan.  Kapselin voi halutessaan myös avata ja käyttää vain sisällön.

Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.