Luomulaatuinen täysjyväriisijauho
Täysjyväriisijauho on loistava jauhovaihtoehto terveelliseen leivontaan ja ruoanlaittoon. Täysjyväriisissä on kaikki riisin osat tallella (lesekerros, siemenvalkuainen ja alkio) ja se sisältää runsaasti suolistolle hyödyllisiä ravintokuituja.
Riisijauho toimii leivonnassa hyvin sekoitettuna esim. tattari- ja mantelijauhon kanssa. Täysjyväriisijauho soveltuu myös puuroihin.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Marjatta K (varmistettu kirjoittaja) –
Mainio jauho vilja- allergisen monenmoisiin ruokiin ja mikä parhainta 2,5 kg riittää joksikin aikaan. Viisi tähteä !