Luomulaatuinen riisijauho
Riisijauho soveltuu gluteenittomaan ruoanlaittoon sekä leivontaan. Riisijauho on maultaan mietoa ja siten erittäin monikäyttöistä niin suolaiseen kuin makeaankin leivontaan ja ruoanlaittoon.
Voit sekoittaa riisijauhoa muiden jauhojen kuten tattarin tai mantelijauhon kanssa valmistaaksesi gluteenittomia herkkuja. Riisijauho soveltuu niin pikkuleipien leivontaan, puuroihin, kastikkeiden suurustamiseen, ruoanlaittoon kuin leivitykseenkin.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Päivi T (varmistettu kirjoittaja) –
Monikäyttöinen riisijauho.
Milla S (varmistettu kirjoittaja) –
Erinomainen tuote gluteenitommaan leivontaan, niin suolaisiin kuin makeisiinkin
Micaela S (varmistettu kirjoittaja) –
Toimii hyvin kokkaamisessa vehnäjauhon sijasta, esim. kun tekee lättyjä, falafel, siemennäkkileipää…
Marko T. (varmistettu kirjoittaja) –
Taattua Fitness First laatua