Vahva rannikkomännyn kuoriuute 57mg, 60kaps

11,45 

Varastossa

Vahva rannikkomännyn kuoriuute 57mg, 60kaps

11,45 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Männynkuoriuute suoraan Suomen Lapista

Puhdas+ Vahva männynkuoriuute on kerätty maailman puhtaimmista metsistä –Suomen Lapista. Kotimainen männynkuoriuute on valmistettu käyttämällä vain laadukkaimpia sekä puhtaimpia raaka-aineita. Se sisältää
runsaasti antioksidantteja, fenolisia yhdisteitä kuten oligomeerisiä proantosyaniideja (OPC) sekä kivennäisaineita.

Tuote on vegaaninen ja se on pakattu kasviperäisiin kapseleihin. Kehitetty ja valmistettu suomessa. Valmistuksessa ei ole käytetty ylimääräisiä ainesosia kuten säilöntäaineita, väriaineita, tai pintakäsittelyaineita.

Kotimaisuus, laatu ja puhtaus on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi valmistamme aina kaikki tuotteemme näiden arvojen mukaisesti, ilman turhia lisäaineita.

Metsä on aina ollut suomalaisille tärkeä elannon- ja ravinnonlähde. Huojuvien honkien alta on kerätty talteen niin marjat, sienet kuin kuusenkerkätkin. Maapallomme keuhkot ovat myös aina tarjonneet meille konkreettisen hapen lisäksi myös henkistä tilaa hengittää.
Suomalainen metsä tarjoaa meille monenlaisia ravinteita ja siksi haluammekin hyödyntää tuotteissamme kotimaisia luonnonvaroja aina kun se vain on mahdollista.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.