Yleispuhdistusaine, tiiviste, 1,5l

14,95 

14,95 €/kg

9,97 €/l

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Ihana ekologinen yleispuhdistusaine tiivisteenä – reilussa pakkauksessa!

Ecodoo sitruunan ja mangon tuoksuinen yleispuhdistusaine on kodin monikäyttöinen puhdistusaine. Tuote jättää jälkeensä raikkaan hedelmäntuoksun, joka on peräisin aidoista eteerisistä öljyistä. Laimennettuna tuoksu on erittäin mieto ja miellyttävä eikä jää tuoksumaan tilaan pitkäksi aikaa, koska hajuste on täysin kasviperäinen.

Ecodoo yleispuhdistusaine sopii puupinnoille ja lattioille sekä seinille ja oville, kivi- ja laattalattioille sekä kaikille vedenkestäville pinnoille.

Ecodoo on aito Ecocert-sertifioitu ekopesuaine, joka ei sisällä turhia synteettisiä kemikaaleja ja siksi se on myös hellävarainen ympäristölle. Katso myös sivun alareunasta ECODOO-lupaus. Erittäin korkea osuus, 99,56% tämän pesuaineen raaka-aineista on luonnollista alkuperää.

Huomaa jättikokoinen pakkaus – 1500 ml pullo riittää jopa useaksi vuodeksi, sillä tiivistettyä yleispuhdistusainetta käytetään erittäin pieni määrä pesukertaa kohden.

VINKKI: Tee pesuaineesta käyttövalmis liuos sumutepulloon suhteella 10 ml yleispuhdistusainetta 500 ml vettä.

Keskeiset ominaisuudet:
– Ecocert-sertifioitu
– Ei ole testattu eläinkokein
– Vegaaninen

KÄYTTÖ:Ravista ennen käyttöä. Lisää noin yksi korkillinen 5-10 litran sankolliseen. Vaikeille tahroille lisää suurempi määrä pesuainetta pesuveteen ja ylläpitosiivouksessa voit hyvin puolittaa annostelumäärän 5 litran sankolliseen annosteltuna.

PAKKAUS:Kierrätettävä muovipakkaus