5-HTP 30kaps

19,95 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Stressin & kuormituksen helpotukseksi

* Tukee mielialaa ja unta
* L-5-Hydroksitryptofaani, magnesium, valeriaana & B6-vitamiini yhdessä
* Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher
* Maidoton, gluteeniton, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, soijaton, vehnätön, hiivaton

Solgar®5-HTP on ravintolisä, joka on suunniteltu tukemaan mielialaa ja unta erityisesti stressin ja kuormituksen aikana.

Ainutlaatuinen yhdistelmä auttaa palautumaan kiireisen päivän päätteeksi ja tukemaan unensaantia.

5-HTP (hydroksitryptofaani) on luontainen aminohappo, josta keho valmistaa serotoniinia, mielialaan vaikuttavaa aivojen välittäjäainetta. Serotoniini muutetaan illalla melatoniiniksi, joka säätelee uni-valverytmiä. Solgar 5-HTP -kapseli voi auttaa tukemaan serotoniinitasoja yhdessä B6-vitamiinin kanssa, joka ehkäisee yleistä väsymystä ja uupumusta. Valeriaanaa on puolestaan käytetty tukemaan mielialaa sekä unenlaatua. Tuote sopii kasvissyöjille ja vegaaneille eikä se sisällä soijaa, maitoa tai gluteenia.

Solgar®5-HTP annostus on 1 kapseli vuorokaudessa aterioiden välillä.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.