Aromastick ENERGY

4,47 

Alhaisin30 päivän hinta 4,47 

Varastossa

Aromastick ENERGY

4,47 

Alhaisin30 päivän hinta 4,47 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Aromastick ENERGY – virkistävä tuoksu voimistaa ja auttaa tarttumaan toimeen

Mihin tarkoitukseen Aromastick ENERGY?

Aromastick ENERGY tukee valppautta ja energisyyttä. Se auttaa pistämään töpinäksi ja saamaan asioita aikaiseksi.

Miksi se on tärkeää?

Kun olemme täynnä tarmoa, selviämme arjen haasteista helpommin. Energinen olotila auttaa meitä pystymään parhaimpaamme.

Kenelle tuote on?

Niille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään, pysyä valppaina ja energisinä pitkänkin päivän pyörityksessä.

Käyttöohje:

Avaa Aromastickin korkki ja laita tuoksupuikko sieraimen alle. Hengitä nenän kautta syvään muutaman kerran Aromastickin tuoksua nuuhkien. Pidä nuuhkiessa silmäsi auki tai sulje ne – kumpi vain paremmalta tuntuu. Sulje sitten Aromastickin korkki ja palaa henkilökohtaisesta aromaterapiahetkestäsi voimaantuneena takaisin askareihisi. 

Mitä tapahtuu, kun käytät Aromastick ENERGYa?

Voimaantumisen tunnetta vahvistava Aromastick ENERGY ylläpitää energisyyttä ja auttaa saamaan asioita aikaiseksi.

Valppautta ja virkeyttä tukevassa Energy-tuoksupuikossa vaikuttavat eteeriset piparminttu-, rosmariini- ja greippiöljyt. Aromastickin tuoksuseoksissa eteeriset öljyt vaikuttava synergisesti, toinen toistaan tukien. Siksi tuoksusseokset toimivat yksittäisiä öljyjä moniuolotteisemmin.  

Tuoksu jolla vaikutat! Välittömästi.

Aromasticin avulla valjastat eteeristen öljyjen hoitavien tuoksujen voiman käyttöösi heti ja helposti. Nuuhkaise ja vaikutu välittömästi!

Eteeristen öljyjen vaikutuksiin eli aromaterapiaan perustuvat Aromastick-tuoksupuikot tuovat tukea arjen haasteisiin, esimerkiksi vireys- ja tunnetilojen säätelyyn. Näppäräkäyttöisiä tuoksupuikkoja nuuhkimalla voit esimerkiksi hillitä hermostumista, helpottaa stressin oireita, saada lisää energiaa tai tukea terästäytymistä.

Huulivoidepuikon kokoinen Aromastick mahtuu kätevästi taskuun ja kulkee helposti mukana. Näppärän tuoksupuikon avulla pääsetkin nauttimaan eteeristen öljyjen ja aromaterapian hyödyistä milloin ja missä tahansa!

Kenelle Aromastick-tuotteet ovat?

Aromastick-tuotteita käytetään juuri sillä hetkellä, kun tarvetta ilmenee. Tuoksupuikko on tarkoitettu aikuisille ja yli 7-vuotiaille. Sveitsissä valmistettu Aromastick kestää päivittäisessä käytössä 2-3 kuukautta käyttöaktiivisuudesta riippuen.

Eteeriset öljyt ja aromaterapia

Tuoksut ovat yhteydessä tunteisiimme. Jokainen juhannusruusua tai vaikkapa tuoreita korvapuusteja nuuhkinut on taatusti havainnut tuoksujen vaikuttavan itseensä. Aromateriapia on kuitenkin muutakin kuin viehättäviä tuoksuja ja niistä tykkäämistä. Kyseessä on lempeästi hyvinvointiamme tukeva hoitomuoto, jonka tarkoituksena on tukea tasapainoa kehon, mielen ja tunteiden välillä. Aromaterapiassa hyödynnetään kasveista tislattavia eteerisiä eli haihtuvia öljyjä, joiden vaikutuksiin myös Aromastick-tuoksupuikkojen toiminta perustuu.